Επιστροφή Προϊόντων

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

1.Για πελάτες Κύπρου και εξωτερικό τα έξοδα μεταφορικών επιστροφής τα επιβαρύνεται ο πελάτης. 

2. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν (υπαναχώρηση) δεν επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του. Σας επιστρέφουμε τα χρήματα εξαιρώντας το κόστος της αποστολής.

3.Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν, η εταιρεία επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής του για την πρώτη αλλαγή. Εάν θέλετε να επιστρέψετε και την δεύτερη παραγγελία, επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής της. 

4.Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να κρατήσετε πιστωτικό, η εταιρεία επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα επιστροφής του και μόνο για την πρώτη φορά.

5.Προϊόντα τα οποία αγοράζονται με εκπτωση  50% και πάνω ή ανήκουν σε παλαιότερες συλλογές, γίνονται δεκτά μόνο για αλλαγές σε νούμερα και χρώματα ή σε μορφή πιστωτικού υπολοίπου και όχι για επιστροφή χρημάτων. Το ίδιο ισχύει και για τις προσφορες που έχουν έκπτωση συνολικής αξιας 50% και πάνω.

6.Όσον αναφορά τα μεταφορικά έξοδα για τις αλλαγές των εκπτωτικών προϊόντων, ο πελάτης επιβαρύνεται με το συνολικό κόστος των μεταφορικών.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και όλα τα καρτελάκια. Τα χρήματά σας θα επιστραφούν το αργότερο εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Όταν επιστρέφονται πρέπει η απόδειξη αγορας να υπάρχει μέσα στην επιστροφή σας. Είναι καλό να φωτογραφίζετε τις αποδείξεις σας, σε περίπτωση που μπορεί να χαθεί, διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για λογιστικούς λογους. Ρουχα που έχουν φορεθεί και έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια τους δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή. Ισχύει και για ρούχα που παρουσιάζουν πρόβλημα αφού έχουν φορεθεί και χρησιμοποιηθεί, διοτι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε την χρήση που έχετε κάνει.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει προηγουμένως να μας ενημερώσετε στο e-mail info@soulrules.gr ή να μας καλέσετε στο τηλέφωνο της εταιρείας.