Επιστροφή Προϊόντων

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε.θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση {καρτελακια,αποδειξη,αφορετα} κλπ.

1.Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα έξοδα μεταφορικών επιστροφής των προϊόντων τα επιβαρύνεται ο πελάτης. 

2. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας (π.χ. ελαττωματικό προϊόν) δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

3. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, σας καταβάλουμε το ποσό εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή, εξαιρώντας τα μεταφορικά έξοδα. Βασική προϋπόθεση να υπάρχει η απόδειξη αγοράς. Χωρίς αυτή δεν είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων για λογιστικούς λόγους.

(Είναι καλό να φωτογραφίζετε τις αποδείξεις σας, σε περίπτωση που μπορεί να χαθούν)

4.Αν δεν είστε σίγουρη/ος για την αγορά σας και θέλετε να επιστρέψετε το ρούχο, εκτός από την επιστροφή χρημάτων, έχετε και την επιλογή να κρατήσετε το ποσό σε μορφή πιστωτικού για μελλοντική σας αγορά. Και σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, τα μεταφορικά έξοδα εξαιρούνται από το ποσό του πιστωτικού και το κόστος για να επιστρέψει σε εμάς καλύπτεται από εσάς.

5. Μπορεί να γίνει μέχρι μια αλλαγή ανά παραγγελία.

6. Στην περίπτωση αλλαγής καλύπτουμε μόνο τα μεταφορικά για να σταλθεί το αρχικό ρούχο σε εμάς. Τα μεταφορικά για την αποστολή της αλλαγής καλύπτονται από τον πελάτη. 

7.Προϊόντα τα οποία αγοράζονται με έκπτωση 50% γινονται δεκτα για αλλαγές σε νούμερα και χρώματα αν ειναι διαθεσιμα, ή σε μορφή πιστωτικού υπολοίπου και όχι για επιστροφή χρημάτων

8.Για τις αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση ανω των 50% ο πελάτης επιβαρύνεται το συνολικό κόστος των μεταφορικών λογω μεγαλης εκπτωσης.

9.Αλλαγές και επιστροφές στα αξεσουάρ (κοσμήματα, κάλτσες, καπέλα, τσάντες κλπ) δεν είναι εφικτές.

10.Τα προϊόντα που ανήκουν στη συλλογή "Soul Samples" αφορούν ρούχα από δείγματα, β'διαλογής και ρούχα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε φωτογραφίσεις προηγούμενων συλλογών μας. Ίσως φέρουν κάποια μικρά ελαττώματα τα οποία προκλήθηκαν από τη διαδικασία παραγωγής, όπως μια μκρή τρυπίτσα, κάποιο λεκέ ή μια στραβή ραφή.

11.Όλα τα προϊόντα που ανήκουν στη συλλογή "Soul Samples" δεν επιστρέφονται και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

12. Ο κωδικός πιστωτικού ισχύει για μια και μόνο παραγγελία. Σε περίπτωση που μένει κάποιο υπόλοιπο, αν αυτό είναι κάτω των 20€ τότε δεν μπορεί να εξαργυρωθεί. Αν είναι άνω των 20€, τότε κατόπιν συνεννόησης σας στέλνουμε νέο κωδικό με το ανάλογο υπόλοιπο.

Οι επιστροφές/αλλαγές/πιστωτικά γίνονται δεκτά μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, με όλα τα καρτελάκια κλπ.

Ρουχα που έχουν φορεθεί και έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια τους δεν γίνονται δεκτά. Ισχύει και για ρούχα που παρουσιάζουν πρόβλημα αφού έχουν φορεθεί και χρησιμοποιηθεί, διοτι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε την χρήση που έχετε κάνει.

Το προϊόν είναι υπό την ευθύνη του πελάτη μέχρι να φτάσει σε εμάς. Αν μια επιστορφή/αλλαγή σταλθεί ταχυδρομικώς από τον πελάτη, διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης παραλαβής, καθώς όλα τα δέματα πρέπει να παραδίδονται στη διεύθυνσή μας.Δεν παραλαμβανουμε απο καταστηματα εμεις οι ιδιοι.θα πρεπει ο εκαστοτε κουριερ να παραδωσει στην εδρα μας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει προηγουμένως να μας ενημερώσετε στο e-mail info@soulrules.gr ή να μας καλέσετε στο τηλέφωνο της εταιρείας.Επιστροφες χωρις ενημερωση δεν γινονται δεκτες.