Όροι και Προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΑΣ

Η εταιρεία μας, θεωρεί δεδομένο το ενδιαφέρον σας για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε και διαφυλάττουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει δικλείδες ασφαλείας για να τα προστατεύσουμε. Για το λόγο αυτό και εκτιμώντας την εμπιστοσύνη σας, σας παρέχουμε σιγουριά για τις υπηρεσίες και την ασφάλεια που προσφέρουμε σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες. Γι’ αυτό το λόγο ελέγχουμε κάθε μέρα τον διαδικτυακό τόπο διασφαλίζοντας τον από κάθε κακόβουλη επίθεση.

Κατά την διάρκεια της πληρωμής σας με πιστωτική κάρτα, η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, καθότι μεταφέρεστε στο website της επιλεγείσας από εσάς τράπεζας, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Έτσι κρυπτογραφούνται όλες προσωπικές σας πληροφορίες, ούτως ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Διαδικτύου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Με την κρυπτογραφημένη επικοινωνία οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Ακόμη, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ειδικό μηχανισμό που αυτόματα διαπιστώνει τυχόν αλλαγή των δεδομένων κατά την μεταφορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Για όλα τα προϊόντα η εταιρεία Soul Rules παρέχει εγγύηση καλής ποιότητας καθώς και εγγύηση AZO FREE σε ότι αφορά την καταλληλόλητα των χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των προϊόντων.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους των προϊόντων μας περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαθεσιμότητα:

Για κάθε προϊόν που περιέχεται στους καταλόγους της Soul Rules υπάρχει ένδειξη για την εξακολούθηση διαθεσιμότητάς του, έτσι που να μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα που είναι διαθέσιμα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε συγκεκριμένο προϊόν που έχει εξαντληθεί, μπορείτε να μας στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@Soul Rules.gr τον κωδικό του προϊόντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να προβούμε σε νέα παραλαβή του προϊόντος και σε ποιο χρονικό διάστημα, έτσι που να αγοράσετε το προϊόν.

Ανωτέρα βία:

Αν για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούμε να σας παραδώσουμε εγκαίρως τα προϊόντα θα σας ενημερώσουμε σχετικά μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, την ματαίωση της παραγγελίας σας.

Ευθύνη Soul Rules:

Σε περίπτωση που στην παραδιδόμενη παραγγελία αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

Η εταιρεία Soul Rules ακόμα δεν ευθύνεται για καμία οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών, αλλά σε κάθε περίπτωση οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται καθότι κανένα στοιχείο των καρτών δεν αποθηκεύεται στο σύστημα.

Διαφημιστικά μηνύματα:

Οι χρήστες της ιστοσελίδας μας μπορούν να ενημερώνονται για τις αφίξεις νέων προϊόντων που διατίθενται και για τυχόν προσφορές με την αποστολή διαφημιστικών και ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση και διαβεβαιώνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία της. Ακόμα οι χρήστες μπορούν να μας ζητήσουν οποτεδήποτε την διακοπή της αποστολής διαφημιστικών μηνυμάτων.

Τροποποίηση των όρων συναλλαγών:

Η εταιρεία Soul Rules διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Ισχύον Δίκαιο:

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας Soul Rules διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.